Onderhoud

Een goed onderhouden auto is veiliger, betrouwbaarder en beter voor het milieu. Wanneer u uw auto regelmatig laat nakijken en onderhouden voorkomt u ook onnodige reparaties. Bij autobedrijf De Witte kunt u voor onderhoud en reparatie terecht met alle merken en type auto’s. Met onze hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur voeren wij snel en efficiënt alle onderhoudsbeurten uit.

Bij een kleine beurt worden de voornaamste punten gecontroleerd. Denk aan smeermiddelen, vloeistoffen, verlichting en banden. De olie en oliefilter worden vervangen. Bij een grote beurt wordt de gehele auto gecontroleerd. Alsook wordt een diagnose gesteld met de meest recente diagnoseapparatuur, deze beschikt over meer dan 20 merken. Het nodige wordt uitgevoerd volgens de voorschriften van de constructeur. Denk aan filters, smeermiddelen, vloeistoffen, de airconditioning, remblokken, verlichting, schokdempers, uitlaat enzovoorts. Ook wordt de ophanging grondig nagekeken. Een grote beurt wordt afgesloten met een proefrit. Bij onvoorziene kosten is het onze gewoonte om de klant hiervan direct op de hoogte te brengen. Zo kunnen we samen bepalen wat er aan uw auto gebeurt en komt u niet voor verrassingen te staan.

Aircoservice

Wij beschikken over hoogwaardige apparatuur om uw airco te onderhouden, zoals de constructeur dit voorschrijft. We kunnen u hierin verschillende mogelijkheden aanbieden. Airconditioning is niet meer weg te denken uit onze omgeving. Dus zeker niet uit onze wagen. Het hele jaar door kunt u van een goed onderhouden airco zorgeloos gebruik maken. Een airco is echter niet onderhoudsvrij. Een slecht onderhouden airco zal niet de maximale prestaties geven. Dit kan ook onnodige kosten met zich meebrengen. Wij raden aan om uw airco jaarlijks te laten controleren. Dit bijvoorbeeld in het vroege voorjaar, voordat het echt warm wordt.

Schade service

Schadeherstel wordt geheel onder eigen beheer uitgevoerd. Wanneer u autoschade heeft, wordt uw wagen met aandacht bekeken. Een zorgvuldige offerte zal gemaakt worden. Die samen met de klant wordt doorgenomen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Ook met verzekeringsmaatschappijen hebben wij de mogelijkheden schadegevallen rechtstreeks af te handelen. Hiervoor worden schadebestekken met behulp van een computersysteem opgemaakt. Deze worden samen met de aangestelde verzekeringsexpert doorgenomen. Tijdens de duur van de herstelling wordt een vervangwagen beschikbaar gesteld.